+4021 367 28 67 - Lundi-Samedi: 10.00-20.00 Dimanche: 12.00-18.00 info@kyralina.ro

Comenzi de cărți

Kyralina este o librărie generalistă  care dispune permanent de cel puțin 6 500 de titluri din toate domeniile (literatură pentru copii, literatură franceză și străină, științe umane și sociale, albume de artă, metode de învățare a limbii franceze, etc). Este posibil de asemenea să faceți comenzi, librăria are acces la totalitatea cataloagelor editorilor francezi și francofoni, adică la mai mult de un milion de titluri disponibile.
Durata noastră de livrare este de două-trei săptămâni pentru majoritatea titlurilor. La fiecare cerere de comandă, verificăm cu dumneavoastră disponibilitatea unei cărți și prețul acesteia. Nu este necesar un avans în momentul comenzii, vrem doar să vă angajați că veți veni să ridicați comanda. Pentru cereri, puteți să ne scrieți la info@kyralina.ro.
Dacă sunteți o instituție sau o companie, puteți contacta direct responsabilul nostru comercial, Elena Diaconu (contact@kyralina.ro). Ea vă stă la dispoziție pentru a vă sfătui și vă poate trimite un deviz personalizat potrivit proiectului dvs.